Matkailu avartaa

Toukokuu ja retki 1/3 alkaa konkretisoitua hitaasti, mutta varmasti. Tai kuten aina niin usein ennenkin henkilökohtaisella tasolla tarkasteltaessa, nopeasti ja yllättäen. Huomenna pitäisi hypätä iltapäivästä junaan muutaman pelikaverin kanssa ja suunnata kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa.  Pakkaus on vielä aavistuksen verran vaiheessa.

Matka vie tällä kertaa Tanskaan, jossa tulevana viikonloppuna kilpaillaan EuroTourin kolmannessa osakilpailussa, Kokkedal Openissa. Osallistuin kyseiseen tapahtumaan viime vuonna ensimmäistä kertaa ja se oli kerrassaan mainiosti järjestetty kilpailu. Sellaisiin viikonloppuihin palaa mielellään uudestaan. Tapahtumaa sponsoroi tänäkin vuonna Prodigy Disc. Ohjelmassa on yhteensä kolme kierrosta frisbeegolfia kahdella eri radalla ja mahdollisesti finaaliysi, mikäli heitto sattuu olemaan kunnossa. En muista kyllä yhtään, että millä prosentilla cutista meni viimeksi läpi, mutta sehän selviää viimeistään tulevana sunnuntaina puoleen päivään mennessä. Jos en ihan väärin ymmärtänyt, niin perjantai-illasta olisi tarjolla parigolfia Fredtoftenin radalla. Täytyy laittaa harkintaan, mikäli ei ole treenannut itseään ihan puhki torstain ja perjantain aikana.

Ei kai tässä muu auta, kuin yrittää löytää jotain muutakin tavaraa ja tarviketta tuonne kiekkojen sekaan. Tuntuu siltä, että näillä kisaretkillä on aina ekstraksi asti sitä rompetta. Sen vuoksi hommasinkin tämän vuoden reissuille reippaan kokoisen matkalaukun, johon pari ylimääräistä sukkaparia sitten mahtuu. Ja on se kyllä niin iso, että iltapeleihinkin on mahtunut pyhämekko matkaan mukaan. Ainakin Espanjassa. Tiedoksianto ystävilleni ja minut hyvin tunteville: Passi ja pankkikortti ovat tallessa ja ne ovat sijoitettu jo frisbeegolfreppuun. Eli huoli pois. Ei puhuta avaimista, puhelimista ym. vielä tässä vaiheessa mitään.

Kilpailusivut >>> Kokkedalopen.dk

Metrix-liveseuranta >>> Discgolf Metrix

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s