Most Fun Wins!

Isoin ilo voittaa!

Ajatus kaikenlaisesta kirjoittelusta frisbeegolfiin sekä sen yhteyteen liittyvistä asioista on kytenyt takaraivossa jo pitkän aikaa. Itseasiassa melkein siitä lähtien, kun lajiin ensikosketuksen sain noin 4 vuotta sitten.

Olen äärimmäisen kiitollinen niille arkielämän sankareille, jotka veivät minut ensimmäisen kerran paikalliselle frisbeegolfradalle ja tutustumaan tähän ihmeellisen lajiin. Janne, Mika, Olli ja Jani. Ilman Teitä tämä harrastus olisi ehkä voinut jäädä jopa kokonaan kokematta. Annoitte aloittelijaystävällisen lähtösysäyksen frisbeegolfiin, josta on vahvasti tullut itselleni yksi tärkeimmistä päivittäisistä asioista. Kiitos!

Frisbeegolfin myötä olen saanut tutustua aivan huikeisiin ihmisiin ympäri Suomea sekä Eurooppaa ja olen siitä etuoikeutetussa asemassa, että voin kutsua monia heistä läheisiksi ystäviksi. Vaikka kyseessä on yksilölaji, niin silti lajille tunnusomaista on hyvin vahva sosiaalinen kanssakäyminen muiden pelaajien kesken sekä hauskanpito. Sosiaalisuus sekä mystisesti ilman halki liitävän frisbeegolfkiekon lentoradan seuraaminen olivat ne kaksi suurinta syytä, jotka minut lajiin aikoinaan koukutti.

Blogiin ilmestyy säännöllisen epäsäännöllisesti kaikenlaisia lajiin liittyviä kirjoituksia, joissa ihmetellään maailman menoa väylillä ja väylien ulkopuolella. Ulkoasu varmasti elää alkuvaiheessa paljonkin kun tässä opiskellaan alustaa ja kaikkia sen tarjoamia mahdollisuuksia, mutta kaikki valmistuu aikanaan. Kommentoi, jätä kehitysideoita, anna aiheita kirjoituksiin. Tervetuloa matkalle mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s